Zwemmen

Zwemmen is altijd een goed idee!

Header nieuw 11.jpg

Wil jij werken aan jouw gezondheid terwijl je geniet van een verfrissende duik? Kom dan naar Sportfondsenbad Amsterdam-Oost! Zwemmen is niet alleen enorm gezond, het biedt ook talloze voordelen voor jouw spierkracht, humeur en conditie. Of je nu een fanatieke baantjestrekker bent of liever rustig dobberend ontspant, regelmatig zwemmen is altijd een goed idee. Kom jij ook?


Ruim activiteitenaanbod
Zwemmen is voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheidsniveau. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom bieden wij verschillende activiteiten aan. Of je nu een sportliefhebber bent, op zoek bent naar ontspanning in onze sauna of je zwemvaardigheden wilt verbeteren, bij ons ben je aan het juiste adres!


Waarom is zwemmen een goede vorm van lichaamsbeweging?
Tijdens het zwemmen train je jouw hele lichaam en geef je jouw gezondheid een enorme boost. Naast het verbeteren van spierkracht en conditie, kan regelmatig zwemmen zelfs de kans op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol verkleinen. Wist je dat zwemmen je zelfs slimmer kan maken? Door de intensieve beweging wordt de bloedtoevoer naar je hersenen bevorderd, wat bijdraagt aan een scherpere geest.


Kan zwemmen helpen bij het voorkomen van blessures?
Ben jij aan het revalideren of heb je last van blessuregevoeligheid? Zoek jij naar een activiteit die je op een niet-belastende manier in beweging brengt? Dan is zwemmen de perfecte keuze! In het water is de schokbelasting minimaal, waardoor je effectief k bewegen zonder je gewrichten te zwaar te belasten. Zwemmen is een blessurevrije sport die geschikt is voor mensen van alle leeftijden!


Kom langs bij Sportfondsenbad Amsterdam-Oost en geniet van een spetterende tijd in het water. Met onze verschillende faciliteiten en gezellige sfeer is er voor ieder wat wils!

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.