Horeca

Lekker kan ook gezond zijn!

Koffie 280x900 pix.jpg

In onze horeca kun je terecht voor een lekker kopje koffie of een gezonde lunch.

Op onze menukaart vind je veel gezonde keuzes. Hiervoor hebben wij een bronzen certificaat ontvangen voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT

De Gezonde Kantine
Sportfondsen Amsterdam-Oost B.V. heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze klanten/medewerkers.  We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine gezond is. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. 

Onze kantine heeft de volgende basis
De kantine biedt in elke productgroep minstens één betere keuze aan binnen de verschillende aangeboden productgroepen (zoals dranken, brood, zuivel, etc.) biedt de kantine minstens één betere keuze aan. Betere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum.

Op de opvallende plaatsen liggen betere keuzes
De kantine hanteert deze drie uitstralingspunten:
1. Op de opvallende plaatsen bij het uitgestalde aanbod staan alleen betere keuzes
2. Op de opvallende plaatsen in de automaten staan alleen betere keuzes
3. Promoties rondom de kassa zijn over het algemeen de betere keuzes

Sportfondsenbad-Oost werkt structureel aan een gezonde kantine 
Ieder jaar brengen wij het aanbod in de kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan de directie. Wij hebben hiermee een bronzen kantine.

Onze ambitie 
Het beleid van Sportfondsenbad-Oost is om mensen te verleiden om een gezondere keuze te maken. Hiermee willen wij ook proberen de horeca van het zwembad voor een ieder open te houden en voor ons als exploitant rendabel/kostendekkend te maken/houden.

De HIFRI in de horeca van Sportfondsenbad-Oost
Hier kunt u ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment eten en drinken waaronder heerlijke snacks. Al onze snacks worden gebakken in onze HIFRI, een soort hete lucht oven die voor de heerlijke McCain frieten en snacks zorgt. Deze zijn veel minder vet en minstens net zo lekker. Lekker verantwoord dus ;-) 

Hifri 280x900.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.