Binnen

Banenzwemmen ontspannen

Lekker op je eigen tempo

Zin om te komen zwemmen? Goed idee! Banenzwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen. Vijf of vijftig baantjes. Borstcrawl of schoolslag… Jij mag het zeggen.

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Of wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: banenzwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Banenzwemmen door kinderen is toegestaan indien deze in het bezit zijn van het A-diploma. Echter moeten zij zich houden aan de regels die gelden voor het banenzwemmen en kan er op deze uren niet gespeeld worden. Kinderen die in het bezit zijn van een A-diploma en willen komen banenzwemmen zijn welkom op alle tijden dat er banenzwemmen is met uitzondering van maandag en vrijdag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
5,95Bestellen
12 bezoekenkaart
59,50
25 bezoekenkaart
119,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.