Namens het gehele team van Sportfondsenbad Amsterdam-Oost heten wij jou van harte welkom. Wij stellen ons graag voor. Je kunt ons op diverse tijden op verschillende plekken in onze accommodatie tegen komen.

Heb je vragen aan één van ons, spreek ons dan gerust aan en wij helpen je verder. Hieronder vind je een overzicht van onze medewerkers die je graag tot dienst staan.

Team Sportfondsenbad Amsterdam-Oost

Ons bevlogen zwemteam
Als je ons bad bezoekt kan je ons voornamelijk tegen komen op- en rond de zwemzalen. Wij geven hier onder andere onze zwemlessen aan kinderen & volwassen, diverse groepslessen, houden we toezicht tijdens het banenzwemmen en zijn wij er ook voor een gezellig praatje met jullie.

Desiree DEF.jpg

Marlies nieuw DEF.jpg

Tyrone DEF.jpg

Nilufer DEF.jpg

Melle DEF.jpg

Diana DEF.jpg

Jan DEF.jpg

Amanda DEF.jpg

Wendy DEF.jpg

Onze toppers in de receptie
Kom je ons bezoeken dan heb je een grote kans dat je wordt begroet door één van onze toppers hieronder. Vanachter de receptie heten zij jou welkom en verkopen ze je graag een toegangsbewijs voor jouw activiteit.

Tegenwoordig kan je een groot gedeelte van onze producten aanschaffen via de webshop en op locatie activeren/afwaarderen via onze zuil onder aan de trap. Misschien denk je dan; als ik dat doe dan ga ik die leuke mensen van de receptie missen... Maar niets is minder waar, zij helpen je ook graag met wat lekkers uit onze horeca.

Christina DEF.jpg

Onno DEF.jpg

Het management team
Als je helemaal boven in ons zwembad bent en links achterin kijkt zie je een kantoor met bestickerde ruiten. Daarachter zit het onderstaande team achter hun bureau van alles te regelen om alle bezoekers op zoveel mogelijk vlakken maar te kunnen bedienen.

Leo de Haas is al jaren de manager van Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.

Bonny en Robin zijn coördinator zwemzaken en regelen alle zaken voor alle activiteiten in en om het water en lopen tijdens de zwemlessen vaak ook als aanspreekpunt door het zwembad. Aanspreekpunt voor onze instructeurs maar ook voor ouders van zwemleskinderen.

Andrea is onze administratie duizendpoot, is er iets niet duidelijk dan weet zij het antwoord.

Wij zijn te bereiken via email maar je mag natuurlijk ook altijd even bij ons op kantoor langskomen.

Leo DEF.jpg

andrea DEF.tif

Bonny DEF.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.