Inschrijven

Reserveer snel jouw plek

Inschrijven voor het A-diploma (badje 1)

Zwemles is in Nederland heel vanzelfsprekend. Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Leren zwemmen begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig. Schrijf je via de webshop in voor zwemles op jouw niveau. Klik op de roze button hieronder om direct naar de webshop te gaan! Heb je een inschrijving gedaan dan worden kinderen altijd via de mail uitgenodigd voor de eerste zwemles. Houd dus goed je mail (ook je spambox) in de gaten.

Let op: de maximumleeftijd voor het inschrijven voor het A-Diploma is 9 jaar. (Oudere) kinderen kunnen zicht inschrijven bij Volwassen zwemles.

Inschrijven is mogelijk:
- via onze webshop (snelste en meest eenvoudige wijze)
- tegen directe betaling aan de kassa van ons bad


Doorgaan voor het B- of C-diploma?

Heeft uw zoon/dochter het vorige diploma bij ons gehaald? Dan kan hij of zij zich inschrijven via onze receptie. Daar kan je in overleg een dag en tijd bespreken.
Is het langer dan 2 maanden geleden dat jouw zoon/dochter het vorige diploma heeft behaald? Dan moet jouw zoon/dochter moet bij ons een testles volgen.


Testles:

Heeft jouw kind al zwemervaring, dan kan jouw zoon/dochter een testles doen. Bij een testles kijken we in welk badje jouw kind terecht kan. Na afloop kan jij bij de receptie een dag en tijdstip uitkiezen. Bij een testles voor het B- en of C-diploma kijken we of jouw zoon/dochter (nog) voldoet aan de eisen van het vorige diploma. Is dit het geval kan jouw zoon/dochter doorgaan voor het B- of C-diploma. 

Is dit (nog) niet het geval kan jouw zoon/dochter nog een paar lesjes met het vorige diploma mee doen om de techniek te verbeteren. Zodra de techniek goed is kunnen ze meteen doorstromen naar het volgende diploma. Hiervoor kan jij jouw zoon/dochter aanmelden bij onze receptie.

Bij het inschrijven voor onze zwemlessen betaalt je inschrijfgeld. Beslist je toch om niet bij Sportfondsenbad Amsterdam-Oost les te gaan volgen dan kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats vinden.

Inschrijven zwemles

Wil jij direct een inschrijving doen voor onze zwemlessen voor het A-diploma? Klik dan op de button hieronder en plaats jouw kind direct op onze wachtlijst.

Direct inschrijven voor zwemles
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.