Ik zwem al

Zit je al op zwemles, dan vind je hier al je info.

JFS 1920x1080 pix.jpgOp deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt als je al bij ons op zwemles zit. Wij hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk en makkelijk mogelijk voor jou op een rijtje te zetten. Het kan zijn dat wij wat gemist hebben of dat jij gewoonweg nog een vraag hebt. Vul dan het onderstaande formulier in of mail ons.


Oefenuur 280x900 pix.jpg


Oefenuur

Kinderen maken grote sprongen als ze regelmatig zwemmen. Veel van de techniek wordt beter als ze het gewoon vaker doen. Om jullie de mogelijkheid te bieden dit samen te doen heeft Sportfondsenbad Amsterdam-oost het oefenuur. Tijdens dit uur kunnen ouders en kinderen samen oefenen en is er altijd iemand aanwezig van ons zwembad die je tips en tricks kan geven zodat jij nog sneller je diploma kunt halen.


Ziek melden 280x900 pix.jpg


Ziekmelden

Wat vervelend dat je ziek bent, we hopen dat je natuurlijk snel weer opknapt en onze lessen weer kunt volgen. Wij moeten natuurlijk wel weten dat je ziek bent en daarvoor moet jij je zelf bij ons afmelden. Wil jij weten hoe? Klik dan op de roze button hieronder.


Leerlingvolgsysteem 280x900 pix.jpg


Leerlingvolgsysteem

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen? Een super makkelijk systeem om altijd op de hoogte te zijn. Een duidelijk overzicht met smileys laat zien hoe jouw kind ervoor staat. Meer weten over het leerlingvolgsysteem? Klik dan op de roze button hieronder.


diplomas 280x900 pix.jpg


Proef en afzwemmen

In de week voor het proefzwemmen krijgen kinderen die in aanmerking komen een brief mee. In deze brief staat alle informatie over het proef- en afzwemmen.

Sportfondsenbad Amsterdam Oost laat alle kinderen afzwemmen volgens de eisen die de gemeente Amsterdam aan het schoolzwemmen stelt. Deze zijn duidelijk vooraf in kaart gebracht.


Jeugdfonds Sport & Cultuur
Zwem jij al bij ons via het Jeugdfonds Sport & Cultuur of wil jij er meer over weten om te zien of je er misschien voor in aanmerking komt? Lees dan onze pagina met alle informatie en neem contact op met jouw intercedent. Klik hier om alle informatie te lezen over Jeugdfonds Sport & Cultuur.


Kleding zwemmen 280x900 pix.jpg


Kleding zwemmen & Survival zwemmen
Als kinderen buiten in de gracht of een sloot vallen hebben ze vaak ook kleding aan. Om te zorgen dat je dan niet in paniek raakt, moet dit wel geoefend worden. Ook moet je dan zelfstandig op een boot of op de kant kunnen klimmen. Dit wordt allemaal geoefend tijdens deze lessen. Meer weten over deze lessen en het rooster van het zwemmen met kleding? Klik dan op de roze button hieronder!


Ouderinformatieboekje, alle info op een rij
Wanneer een kind wordt opgeroepen ontvangt het van Sportfondsenbad Amsterdam Oost digitaal het ouder-informatieboekje. Hierin staat alles wat u moet weten over onze zwemlessen. Voor uw gemak hebben wij deze informatie ook nog digitaal op onze site geplaatst. Klik op de roze button hieronder om het boekje nog eens na te slaan.

Kijklessen
Ondanks dat er een uitgebreid leerlingvolgsysteem is kunnen wij ons voorstellen dat er soms vragen zijn of dat je gewoon eens wat langer wilt kijken. Wij hebben hiervoor onze kijklessen. Je kunt dan de laatste 15 minuten van de les op zwemzaal volgen. Er is dan ook kort de mogelijkheid om dingen even te bespreken met de zwemles onderwijzer. Bespreek hier de dingen die niet via de mail bespreekbaar zijn.

De kijklessen vinden elke laatste week van de oneven maanden plaats.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.