Kleding- & Survival zwemmen

Kleding- & Survival zwemmen

Veiligheid staat voorop!

Kledingzwemmen 1920x1080 pix.jpg

We starten met kledingzwemmen op het moment dat jouw kind alle zwemslagen goed beheerst. Zodra een kind met kleding mag zwemmen krijgt deze een brief van ons mee. Vanaf dat moment start deze iedere volgende zwemles met kledingzwemmen.

Welke kleding past bij welke les?

A- en B-diploma:

T-shirt met lange mouwen, lange broek*

en schoenen.

C-diploma:

T-shirt met lange mouwen, lange broek*, schoenen en jas.

* Een legging is niet toegestaan.

Waarom?
Als kinderen buiten in de gracht of een sloot vallen hebben ze vaak ook kleding aan. Om te zorgen dat je dan niet in paniek raakt, moet dit wel geoefend worden. Ook moet je dan zelfstandig op een boot of op de kant kunnen klimmen. Dit wordt allemaal geoefend tijdens deze lessen.

Survivalweek:
Gedurende het hele jaar heeft Sportfondsenbad Amsterdam Oost op enkele momenten de Survivalweek. Tijdens deze week leren wij kinderen van alle niveaus zichzelf te kunnen redden tijdens onverwachte situaties in en om het water. Is dat niet een veilig idee?

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.