Ons aanbod in ClubAqualessen

Nieuws

Ons aanbod in ClubAqualessen

header (1).jpg

Kom jij eens meedoen?

ClubAqua in Sportfondsenbad Amsterdam-Oost is een uitdagend aquafitnessprogramma en bestaat uit de volgende, door professionals ontwikkelde, beweegprogramma’s: ClubAquaJogging, ClubAquaPower Deep en ClubAquaVitaal.

ClubAqualessen zijn voor iedereen toegankelijk! Effectief en intensief werken aan jouw conditie, spierversterking, uithoudingsvermogen en algehele fitheid. De duur van deze intensieve en energieke lessen is 45 minuten en de ClubAquaVitaal les duurt 30 minuten.

ClubAqua kent een vast format met herkenbare oefeningen. De oefeningen worden in groepsverband en op passende muziek in diep en/of ondiep water gegeven.

Door de herhaling van oefeningen merk je dat je de oefeningen beter gaat beheersen. De instructeur kan hierdoor variëren in oefeningen en eventueel gaan verzwaren. Zo haal jij meer rendement uit de oefeningen en word je steeds fitter.

De ClubAqualessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Zij worden getraind en geven deze lessen zo gevarieerd mogelijk zodat geen enkele les hetzelfde en saai zal zijn.

Marlies DEF.jpg

Onze ClubAqua expert Marlies aan het woord
Mijn naam is Marlies Schellen-de Jong en ik ben werkzaam als aquafitness professional in verschillende zwembaden, waaronder Sportfondsenbad Amsterdam-Oost. Daarnaast ben ik educational specialist voor Kataqua, dit is hét opleidingsinstituut voor Aquafitnesstrainers. Ik hou ervan om mijn passie voor aquafitness te delen met vele anderen, waaronder (aankomend) instructeurs en natuurlijk met de deelnemers in mijn doelgroepen.

Ik geef les aan meer dan 20 groepen per week en daarbij is de variatie groot, zowel qua leeftijd van de deelnemers als qua les type. Zelf hou ik ervan om te blijven bijscholen en probeer ik alle nieuwe ontwikkelingen op gebied van aquafitness wereldwijd op de voet te volgen. Waar het mogelijk is behaal ik mijn certificering als instructeur en zo kan ik mijn doelgroepen de leukste workout laten beleven. Aquafitness is echt HOT, Aquafitness ROCKS, Aquafitness is een fantastische manier om te sporten met een lage kans op blessures vanwege de minimale belasting op gewrichten. Het is niet alleen magisch voor je lichaam, maar ook voor je geest! Kies de workout die bij JOU past en hopelijk tot snel in ons mooie zwembad!

Marlies verzorgt iedere woensdagochtend onze ClubAquaPower Deep les. Deze les mag je niet missen want éénmaal een les bij Marlies gevolgd dan ben je verslaafd. Zien wij jou ook snel eens?

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.