Binnen

AquaPower Deep Dames

Intensieve training voor het hele lichaam

ClubAquaPower Deep is een Aqua-Fitnessles waarbij gebruikt gemaakt wordt van een wetbelt (zoals bij de ClubAquaJogging) omdat we zonder bodemcontact werken. Het is een zeer intensieve training (zonder impact op de gewrichten) voor het hele lichaam. Met name de rompspieren en je core zullen enorm versterkt worden. 

Op uitdagende wijze wordt door middel van verrassende choreografieën gewerkt aan onder andere je spierbalans. Alle spiergroepen in het lichaam komen elke les aan bod en ook de coördinatie zal niet achterwege blijven! We werken onder andere aan kracht, uithouding, snelheid en flexibiliteit! Het is een intensieve les waar de fun factor zeker niet achterwege blijft. Deze les is voor iedereen omdat je in het water met je eigen weerstand werkt en je het zo zwaar kan maken als je zelf kunt/wilt. Kom jij ook meedoen? Veel plezier met deze les!

Deze les hebben wij in twee varianten. De eerste les is een gemengde les waarbij iedereen welkom is. De tweede les is uitsluitend voor dames. Kom jij ook meedoen? Veel plezier met deze les!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket Aqua jogging
11,50Bestellen
12-badenkaart excl. magneetpas
115,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.