Turbo zwemlessen

Haal je A-diploma in 16 weken

diplomoa zwemmen.jpg

Vanaf zondag 5 september 2021 a.s. starten wij weer met een turbo-cursus voor het A-diploma. Op dit moment zijn er nog een paar plekjes open! Op zondag 29 augustus houden we een testles voor alle kinderen. Vanwege de Corona-maatregelen hebben we een apart schema. Hier ontmoeten de kinderen vast de lesgevers en zien het bad waarin ze zwemmen en kunnen ouders vragen stellen, maar vooral kijken wij of de kinderen klaar zijn voor de turbo-zwemles.

Voor het bedrag van € 963-- krijgen de kinderen 16 zondagen van 13.30 tot 16.30 zwemles. Dit bedrag is inclusief de kosten van het diploma en afzwemmen.

De turbocursus vindt plaats op de volgende data:
September:
Les 01: 05 september
Les 02: 12 september
Les 03: 19 september
Les 04: 26 september

Oktober:
Les 05: 03 oktober
Les 06: 10 oktober
Les 07: 31 oktober

November:
Les 08: 07 november
Les 09: 14 november
Les 10: 21 november
Les 11: 28 november

December:
Les 12: 12 december
Les 13: 19 december

Januari:
Les 14: 09 januari
Les 15: 16 januari
Les 16: 23 januari

Er kunnen per cursus maximaal 16 kinderen op 2 instructeurs deelnemen. De kinderen krijgen dus in kleinere groepjes les, waardoor ze meer aandacht krijgen. Halverwege de les is er een korte pauze. Tijdens de pauze krijgen de kinderen een beker limonade en een Sultana koek. Voor de kinderen is het fijn als ze een handdoek/poncho/badjas mee hebben die ze aan/om kunnen doen. Als je wilt dat jouw kind meer of iets anders eet of drinkt mag je dat ook meegeven.

Mocht het uw kind niet lukken om binnen 16 weken het A-diploma te halen, dan zwemt het kind gratis in de reguliere zwemlessen verder zwemmen tot hij/zij toe is aan het A-diploma. Dit noemen wij diploma-garantie. Een kind heeft alleen recht op diploma-garantie als deze minimaal 14 volledige turbo-lessen heeft gevolgd.

Vanwege de corona-maatregelen (1,5 meter afstand) is het in het bad beneden niet mogelijk om te komen kijken. Mocht deze maatregel lang blijven zullen wij een kijkschema maken, zodat ouders om de beurt kunnen kijken.

Als er in het bad boven gelest wordt kan er op de tribune gekeken worden (dit is afhankelijk van of er waterpolo is). Per kind mag er 1 ouder mee de kleedkamer in. We hebben 2 kleedkamers beschikbaar, dus graag verdelen (in elke kleedkamer maximaal 8 ouders/8 kinderen). Na afloop van de lessen zullen de lesgevers in de kleedkamers de voortgang van de kinderen bespreken en vragen beantwoorden.

Heb je een vraag mail ons dan t.a.v. Joey Kuijsten: amsterdamoost@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.