Start reguliere zwemlessen 23 augustus

Nieuws

Start reguliere zwemlessen 23 augustus

Prive zwemles 1920x1080 pix.jpg

Yesss de zwemles begint weer vanaf maandag 23 augustus

De zomervakantie zit er bijna weer op, wij hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad. Maandag 23 augustus is de vakantie weer voorbij en op deze dag beginnen de reguliere zwemlessen dan ook weer.

Lestijden
De lessen starten weer op dezelfde wijze als ze voor de vakantie zijn geëindigd. Dit betekent dat jou kind weer start op dezelfde lestijd als voor de vakantie (let op: kinderen die tijdens de vakantie een badje hoger zijn gegaan hebben misschien wel een andere tijd). Weet jij de juiste tijd niet meer log in via het leerlingvolgsysteem of stuur ons een email: amsterdamoost@sportfondsen.nl

Wegbrengen naar de zwemles
Ook nu worden de kinderen weer na het halen van een geldig entree bewijs afgegeven bij de receptie. Eén van onze collega’s brengt jouw kind naar beneden waar deze zichzelf moeten omkleden. Graag thuis de badkleding al onder de kleding aan laten trekken! Vergeet niet een tas mee te geven waar de kinderen hun kleren in kunnen doen.

Ophalen en aankleden
Na afloop van de les brengt de lesgever de kinderen weer naar boven (bad 1, 2 en 4 naar kleedkamer 1 & 2, bad 3, 5, B en C naar kleedkamer 4A en 4B). Ouders mogen kinderen die zwemmen in alle kleuren badjes tot en met het A diploma helpen omkleden na de zwemles. Alle kinderen die zwemmen voor het B & C diploma moeten zich na de zwemles zelf aankleden.

Kijken naar de zwemlessen
In het zwembad beneden kan er helaas nog altijd niet gekeken worden. In het zwembad boven is dit wel mogelijk vanaf de tribune met gepaste afstand tussen alle huishoudens in.

Wij hopen zodra de 1,5 meter regel weg valt, (hopelijk na 20 september), de bovenstaande maatregelen weer los kunnen laten. Zodra wij hier definitief meer over weten informeren wij jou via email, website en social media.

TIP!
Alle zwemleskaarten zijn verlengd met de periode van de zomervakantie, hiervoor hoef jij niets te doen. Wel is het verstandig om vooraf misschien de kaart op te waarderen mits daar geen tegoed meer op staat via onze webshop. Dit voorkomt lange rijen en oponthoud bij de receptie.

Mocht jij nog vragen hebben dan horen wij dat graag, stuur ons gerust een email.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.