QR-code en verscherpte maatregelen

Nieuws

QR-code en verscherpte maatregelen

Foto QRcode.jpg

Verscherpte maatregelen wat betekent dat voor jou?

Amsterdam, 4 november 2021

Beste sporter, bezoeker,
Afgelopen dinsdag 2 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

Deze gaan in op zaterdag 6 november 2021. De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor een bezoek aan Sportfondsenbad Amsterdam-Oost vanaf 18 jaar en ouder.

Wat merk je daarvan in ons zwembad?
Vanaf zaterdag a.s. zal het controleren van de QR-code met een geldig identiteitsbewijs voor iedere bezoeker van 18 jaar en ouder bij de centrale entree, receptie en eventuele andere ingangen moeten plaatsvinden zoals dat eerst alleen bij de horeca nodig was. De 1,5 meter regel is veiliger, maar niet verplicht, dus blijf elkaar de ruimte gunnen.

Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij de toegang moeten weigeren. Houd hiermee rekening dat onze personeelsleden de maatregelen uitvoeren en niet zelf maken. Een discussie hierover heeft geen zin en kan daarom ook niet gevoerd worden. Lees hier alles over de maatregelen voor ons zwembad in het door ons na te leven WiZZ protocol.

Wat is de coronapas?
De coronapas geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodaties.

Sport je bij een vereniging in onze accommodatie? Dan zullen zij de toegang controleren op de momenten dat zij de ruimte huren. Dit geldt ook voor de tribune bij bijvoorbeeld trainingen. Een vereniging kan beslissen deze dan gesloten te houden.

Zwemles inhoudelijk
De nieuwe maatregelen hebben verder geen invloed op onze zwemlessen inhoudelijk. Alle lessen worden op dezelfde tijden en dagen gegeven. Voor kinderen gelden er ook geen beperkingen en zij kunnen daarom gewoon veilig bij ons blijven zwemmen. Alle lesouders hebben hierover een persoonlijke mail ontvangen. Heb jij de mail niet ontvangen of heb je vragen over de zwemlessen dan kan je deze eenvoudig stellen via amsterdamoost@sportfondsen.nl

Wat betekent dit voor uw abonnement?
Hoe ongemakkelijk deze maatregel ook is, we mogen in ieder geval de deuren van onze zwembad openhouden! U kunt nog steeds komen sporten en genieten van alle faciliteiten die wij onveranderd aanbieden. Helaas zijn wij genoodzaakt om de QR-code te vragen. Wij hebben uiteraard respect voor iedereen keuze hierin. Omdat het aan ieder individueel lid is het een persoonlijke keuze om wel of geen gebruik te maken van ons aanbod. Het is daarom niet mogelijk om abonnementen te bevriezen of vroegtijdig op te zeggen. Onze dienstverlening, waarvoor u lid bent geworden, blijft immers onveranderd.


De basisregels blijven gelden:

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
  • Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al gevaccineerd zijn.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht.

Wij hopen hiermee met elkaar ook bij te dragen aan het omlaag krijgen van de besmettingscijfers. Blijf gezond!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.