Versoepelingen in onze accommodatie

Nieuws

Versoepelingen in onze accommodatie

Banenzwemmen reserveren.jpg

Wat betekent dat voor jouw bezoek?

Versoepelingen; wat betekent dat voor jou in Sportfondsenbad Amsterdam-Oost?
Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen gaat het steeds beter in Nederland en volgende de versoepelingen elkaar in rap tempo op. Heel fijn maar wat betekent dat eigenlijk voor jou met betrekking tot jouw bezoek aan onze accommodatie vanaf zaterdag 26 juni 2021?

Helaas betekent dat niet heel veel. De belangrijkste maatregel is de afstand van 1,5 meter die iedereen onderling van elkaar moet houden, ook uit één huishouden. Wij kunnen hierdoor bijvoorbeeld met het diplomazwemmen nog steeds maar 1 ouder per huishouden toestaan.

Wat kan wel?
Bezoekers aantallen van onze activiteiten kunnen weer omhoog. Hierdoor kunnen er ook meer activiteiten plaatsvinden. Dat is heel fijn, maar wij verzoeken iedereen om zelf de 1,5 meter regel in acht te nemen. Alleen om deze manier kunnen wij open blijven!

Zien wij jou weer snel bij één van onze activiteiten? Reserveer dan nu jouw plekje via ons reserveringssysteem.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.