Op dit moment zijn wij uitsluitend geopend voor zwemles

Nieuws

Op dit moment zijn wij uitsluitend geopend voor zwemles

Zwemles kinideren met juf 280x900 pix.jpg

Yesss we hebben weer zwemles

Zwemlessen zijn weer gestart op dinsdag 16 maart 2021.

Tijdens de persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge van Welzijn, Volksgezondheid en Sport op maandag 8 maart jl. werden de verlossende woorden gesproken, dat de zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar weer van start mogen gaan. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Hierbij willen wij u dan ook graag informeren dat de zwemlessen in SportPlaza Mercator weer starten vanaf dinsdag 16 maart 2021.

Het team van zwemonderwijzers staat te trappelen om te beginnen en we gaan ervan uit dat ook de kinderen weer staan te springen om zwemles. Dus in onze accommodatie worden uitsluitend zwemlessen gegeven voor kinderen alle overige activiteiten mogen nog niet plaats vinden.

Zoals zojuist vermeld: We starten weer vanaf dinsdag 16 maart 2021 en u bent van harte welkom op het tijdstip en de zwemlesdag zoals die waren op 15 december 2020, toen wij op last van de overheid onze deuren moesten sluiten.

Voor de herstart van de zwemlessen hanteren wij de LEIDRAAD HEROPENING SPORTFONDSENACCOMMODATIES EN HERSTART ZWEMLESSEN per 16 maart 2021. Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om die op onze website in te zien, maar samenvattend dient u met de volgende zaken rekening te houden:

  • Kinderen dienen hun badkleding al te dragen onder hun gewone kleding;
  • Zij nemen een tas mee waar hun kleding in kan en wij adviseren om badslippers te dragen op zwemzaal;
  • Douchen dient thuis te gebeuren;
  • De kinderen gaan voor de zwemles thuis naar het toilet;
  • De instructeur houdt te allen tijde 1,5 meter afstand tot de zwemleskinderen en komt alleen dichterbij in geval van nood;
  • Na afloop van de zwemles kunnen kinderen omkleden op zwemzaal of in de individuele kleedcabines.
  • Eén ouder/verzorger mag het kind tot in de hal van ons pand begeleiden en loopt daarna het pand uit via de aangegeven route. Na de zwemles ontmoeten ouders en kinderen elkaar weer bij de uitgang.
  • De algemene toegangsregels van Sportfondsenbad Amsterdam-Oost zijn onverkort van toepassing.

Wij verheugen ons op het weerzien met de ouders en de kinderen, en kijken reikhalzend uit naar de eerste zwemlessen. Na drie maanden zonder zwemles zijn we heel benieuwd naar de zwemvaardigheid en de conditie van de kinderen. Daar gaan we mee aan de slag!

Tot slot vinden wij het belangrijk om u te informeren dat alle zwemleskaarten worden verlengd met de periode van 90 dagen die wij vanwege het coronavirus gesloten waren. Dit gebeurt automatisch. Graag wijzen wij u erop dat zwemleskaarten via onze webshop opgewaardeerd kunnen worden. Als u ervoor kiest om dit aan de receptiebalie te doen, dan heeft het onze voorkeur om uw betaling via een pintransactie te ontvangen.

Met inachtneming van alle beperkingen willen we u zo goed mogelijk bedienen en staan uw kind(eren) en hun plezier in zwemles voor ons centraal.

Indien u ideeën of suggesties heeft om onze dagelijkse gang van zaken verder te optimaliseren, dan bent u van harte uitgenodigd om te mailen naar: amsterdamoost@sportfondsen.nl

Blijf gezond en veilig. Tot snel!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.