Binnen

Banenzwemmen sportief

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Banenzwemmen door kinderen is toegestaan indien deze in het bezit zijn van het A-diploma. Echter moeten zij zich houden aan de regels die gelden voor het banenzwemmen en kan er op deze uren niet gespeeld worden. Kinderen die in het bezit zijn van een A-diploma en willen komen banenzwemmen zijn welkom op alle tijden dat er banenzwemmen is met uitzondering van maandag en vrijdag tussen 12:00 en 13:00 uur.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

12 bezoekenkaart
59,50
Los ticket
5,95Bestellen
25 bezoekenkaart
119,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.